Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρουμε μια καλύτερη περιήγηση experience.Find μάθετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και πως μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας.

Η εταιρεία μας CARSBURG έχει βασική απασχόληση την εξαγωγή και εισαγωγή καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Με πολυετή εμπειρία, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσιτές τιμές έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες διεθνώς στην αγορά αυτοκινήτων.
Τόσα χρόνια στην αγορά του αυτοκινήτου, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις της τεχνολογίας μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε τις πιο ασφαλείς, αποδοτικές και φερέγγυες λύσεις για εσάς.
Ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει και η προσοχή που δίνουμε στις προσωπικές ανάγκες του κάθε μας πελάτη μας δίνει την υπερηφάνεια να έχουμε κερδίσει έναν τεράστιο αριθμό ευχαριστημένων πελατών σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε όλα τα πρώην σοβιετικά κράτη.

Θα ήταν χαρά μας εάν μας δίνατε την δυνατότητα να σας πείσουμε για το επίπεδο της δουλειάς μας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά και Ρώσικα.

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω κατηγορίες αυτοκινήτων:

https://carsburg.com/components/com_adsmanager/images/default.gifEstate carrss

Περιεχόμενο + - Ημερομηνία + -
Mazda 6 2.3i *BOSE*LEATHER*XENON

Mazda 6 2.3i *BOSE*LEATHER*XENON ( / Estate car)

6950 €

08/2007 43879 km 2261 ccm 166 PS Pazifikblau Metallic
1. Hand, Scheckheftgepflegt. Sehr gepflegter Zustand.Besichtigung nach VORHERIGER Absprache! More XXL Photos www.CARSBURG.comNeu Inspektion und TÜV Kl[...]
2018-11-17 17:53:39

Για εμάς

Η Carsburg δουλεύει πετυχημένα για πολλά χρόνια στην διεθνή αγορά του αυτοκινήτου προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσιτές τιμές. Η βασική μας ασχολία είναι η εισαγωγή και εξαγωγή καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων απο την Γερμανία. Επίσης αντιπροσωπεύουμε τις δημοφιλέστερες ιστιοσελίδες αυτοκινήτων στην Γερμανία και στην Ρωσία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Επικοινωνήστε μαζί μας

 
Leoforos Knosou 87, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 71306